Beeldentuin Bergeijk

OPENING BEELDENTUIN BERGEIJK
Aankondiging:
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 van 12.00 tot 17.00 uur vindt er een openingsweekend plaats in Bergeijk.
Door het creëeren van een prachtige beeldentuin gelegen aan de Buchtdwarsstraat tegenover speeltuin de Bucht in Bergeijk bent u van harte welkom om dit weekend met Chris Habets en mij (Paul Roijmans) de beeldentuin te bezoeken.

Speciaal op deze openingsdag KORTINGEN van 10% op alle sculpturen en tuinobjecten en -ornamenten welke tentoon worden gesteld in de beeldentuin. Tevens gratis bezorging indien gewenst binnen de regio (25km).

Bent u nog op zoek naar een verfraaiing van uw huis en/of tuin dan kunt u nu tegen korting een kunstwerk of tuinobject/ornament aanschaffen. Wij verwelkomen u graag aan de Buchtdwarsstraat.

 

BEELDENTUIN BUCHTDWARSSTRAAT BERGEIJK

Mei 2021
Sinds enkele maanden in wording; een grasveld/wei achter ons woonhuis in Bergeijk waar al enkele jaren geen paard meer woont. Mijn vrouw en ik kregen samen het idee om een andere bestemming te vinden voor dit fraaie stukje grond aan de rand van Bergeijk.

Gewapend met enthousiasme, goede moed en enkele losse ideeën zijn we wat bomen en struiken gaan planten, aangevuld met enkele hekken ter afscheiding. Zo creëerden we privacy en perkjes voor het plaatsen van verschillende bronzen sculpturen. Deze werden later aangevuld met vaste bloeiende panten en zomergoed.

Tevens kwamen wij in contact met de overbuurman in Reusel, Chris Habets (Floral Green Art). Deze legt zich sedert enige jaren toe op het creëeren van fraaie groene en fleurige decoraties van planten en bloemen. Voorheen Flowers & More
In overleg met hem paatste hij enkele tuinobjecten en -ornamenten die zeker ook gezien mogen worden.
Deze worden in de aangelegde beeldentuin geëxposeerd en worden evenals de bronzen sculpturen te koop aangeboden.

Voornemens is om de tuin het eerste weekend van elke maand open te stellen voor publiek (zaterdag en zondag van 13.00-17.00 uur). Mocht zondag op de eerste van de maand vallen (augustus 2021, mei 2022, januari & oktober 2023) dan is dit het weekend dat de tuin geopend is.
Tevens kan men de beeldentuin bezoeken buiten dit weekend om, na het maken van een telefonische afspraak.

Roijmans Bronzen Sculpturen                      Floral Green Art
Paul Roijmans                                                  Chris Habets
06-27433732                                                    06-22723244

 

Locatie Beeldentuin:
Ingang tegenover speeltuin de Bucht, Buchtdwarsstraat 17d, Bergeijk

 

EEN BRONZEN TUINBEELD EN/OF -ORNAMENT/OBJECT IS EEN VERRIJKING VOOR UW TUIN WAAR U JAREN VAN GENIETEN KUNT!!!

 

 

 

[ssba]

Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: roijmanssculpturen@kpnmail.nl of bellen: 0497-641690.

Paul Roijmans
Roijmans Bronzen Sculpturen
Paul Roijmans

Wilhelminalaan 12
5541 CW Reusel
tel: 0497-641690
E-mailen? Klik hier=>