Bronzen sculpturen en prijzen

Tennis

OPENING BEELDENTUIN BERGEIJK

Aankondiging:
Zaterdag 10 en zondag 11 juli 2021 van 12.00 tot 17.00 uur vindt er een openingsweekend plaats in Bergeijk.
Door het creëeren van een prachtige beeldentuin gelegen aan de Buchtdwarsstraat tegenover speeltuin de Bucht in Bergeijk bent u van harte welkom om dit weekend met Chris Habets en mij (Paul Roijmans) de beeldentuin te bezoeken.

Speciaal op deze openingsdag KORTINGEN van 10% op alle sculpturen en tuinobjecten en -ornamenten welke tentoon worden gesteld in de beeldentuin. Tevens gratis bezorging indien gewenst binnen de regio (25km).

Bent u nog op zoek naar een verfraaiing van uw huis en/of tuin dan kunt u nu tegen korting een kunstwerk of tuinobject/ornament aanschaffen. Wij verwelkomen u graag aan de Buchtdwarsstraat.
Zie ook onder het kopje Beeldentuin op de homepagina.

 

Abstracte bronzen sculpturen, vaak met symbolische waarde, vormen inmiddels de kern van het werk. De vormentaal kan gekenmerkt worden als sober, gevoelig en verrassend, maar is tegelijkertijd majestueus. Er wordt vooral gewerkt vanuit het gevoel.

Bewonderaars van het werk worden geboeid door op een fraaie wijze, “eerlijke” materialen te vormen tot talloze uiterst interessante en vaak adembenemende sculpturen in klein en groot formaat. De sculpturen zijn zowel geschikt voor binnen als buiten.

Om een indruk te geven van de afmetingen van het werk vindt u alle formaten tussen de 5 centimeter en 4,5 meter. De prijzen van de werken beginnen bij €50,-

Zwaan

Zwaan

 

Aanbod bronzen sculpturen
Op de website ziet u een grote collectie van onze (tuin)beelden. Wij hebben voor uw jubileum, verjaardag, bruiloft en andere speciale gelegenheden tal van kleinere en betaalbare werken staan. In onze expositieruimte kunt u, naast de grotere (tuin)beelden kiezen uit een ruim aanbod aan kleinere sculpturen.

Met betrekking tot plaatsing van de sculpturen zijn er granieten sokkels in diverse maten op voorraad aanwezig. Ook andere materialen zoals beton, hout en staal zijn bespreekbaar.

Paul Roijmans
Roijmans Bronzen Sculpturen
Paul Roijmans

Wilhelminalaan 12
5541 CW Reusel
tel: 0497-641690
E-mailen? Klik hier=>